Fredrikstad Klatreklubb ApD
Fredrikstad Klatreklubb.

Aktiv på dagtid lanserer timeplan for høst/vinter semesteret

Aktiv på dagtid har nå utarbeidet en spennende og variert timeplan for høst- og vintersemesteret. Med mange ulike tilbud, gir Aktiv på dagtid en unik mulighet til å fylle hverdagen med meningsfylte aktiviteter, læring og sosialt samvær.

Se hele timeplanen her.

I høst- og vintersemesteret kan du glede deg til et bredt spekter av aktiviteter som dekker alt fra fysisk trening i gruppetimer til individuell svømming i basseng. Om du ønsker å forbedre din fysiske form, kan du delta på treningsøkter som yoga, pilates, styrketrening og gågrupper. Har du lyst til å teste golf, er det også et veien til golf tilbud i Sarpsborg/Skjeberg golfklubb.

Aktiv på dagtid legger stor vekt på å tilby et inkluderende og støttende miljø, hvor alle skal seg velkomne. Dette er en gyllen mulighet til å treffe nye mennesker, knytte vennskap og bli en del av et fellesskap. De ulike aktivitetene gir også en fin anledning til å lære nye ferdigheter, utvikle interesser og styrke selvtilliten.

Dette tilbudet er designet spesielt for deg som er utenfor arbeidslivet, enten det er på grunn av helseutfordringer, ledighet eller andre grunner. Ved å delta på Aktiv på dagtid, får du en strukturert hverdag med positive opplevelser som kan bidra til bedre psykisk og fysisk helse.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å skape en mer aktiv og innholdsrik hverdag. Meld deg på Aktiv på dagtid i dag og ta det første steget mot en sunnere og mer sosial tilværelse!