Frå Bergen Pride Parade i 2019. Foto: Vestland idrettskrets
Frå Bergen Pride Parade i 2019. Foto: Vestland idrettskrets

Bergen Pride Parade

Bli med og delta i årets parade lørdag 8. juni. Ta på klubbdrakt, ta med klubbflagg og bli med og markér at: Idretten er for alle uansett hvem du er glad i!

Vestland idrettskrets inviterer idrettslag, særkretser/regioner og idrettsråd til å delta i årets Pride Parade i Bergen.

Paraden er en del av Regnbuedagene og blir arrangert lørdag 8. juni med oppstilling på Bradbenken på Bryggen kl 12 og paradestart kl 13. Vestland idrettskrets er påmeldt i paraden og alle som ønsker det kan gå sammen med oss under parolen Idrettsglede for alle! Som også er vår visjon. Kom alene, sammen med en venn eller en gjeng fra idrettslaget ditt, vi blir glade for alle som er med, men vi håper at du stiller i klubbtøy og ta gjerne med klubbflagg da blir vi synlige og visjonen blir mer enn bare noen ord på et papir.

Vi trenger ikke påmelding, men gi oss gjerne en tilbakemelding om dere vil være med i paraden og markere at idretten er for alle uansett hvem du er glad i!

Kontaktperson i Vestland idrettskrets er Grethe Hillestad e-post grethe.hillestad@idrettsforbundet.no og tlf 419 00 122.

Se informasjon fra arrangøren og kart over paraderuten her: https://www.bergenpride.no/parade