....

Nettverkssamling for Nord-Norges kursholdere og veiledere

30. august til 1. september var 20 veiledere og kurslærere samlet til nettverkssamling for Nordland, Finnmark og Troms. Samlingen fant sted på Malangen Brygge og er en viktig arena for å bygge nettverk, utveksle erfaringer og få faglig påfyll.

Under samlingen har deltakerne blant annet fått innputt gjennom workshops og hver av de tre idrettskretsene har lagt frem status og informasjon fra sin krets. I tillegg presenterte Lisell Bang og Sander Simonsen deres erfaringer ved å være en del av Nettverket for unge ledere.

Stine Gundersen fra Troms Fotballkrets holdt et gjesteinnlegg om kvalitetsklubb og Audun Anvik fra Nordland idrettskrets gav inspirerende innsikt i ung medvirkning og hvordan vi alle kan arbeide for å løfte frivilligheten ved å gi ungdom posisjoner i idretten.

"Helgen var en fantastisk møtearena for å bygge nettverk, dele erfaringer og bli bedre kjent på tvers av de nordnorske idrettskretsene. Det var verdifullt å både lære av de erfarne kursholderne og samtidig inspireres av de nye, unge kursholderne. Jeg motiveres i stor grad av engasjementet i idretten, og håper at slike samlingen kan være med på å fremme og styrke engasjementet i ulike roller i idretten ytterligere" (Adelén)

Fra Troms deltok fire kursholdere i tillegg til våre to nyansatte, Adelén og Hanna. Deltakerne holder kurs for idrettskretsen i barneidrettstreneren, tilrettelagt paraidrett, lederkurs for ungdom, KlubbAdmin, økonomi, styrekurs for idrettslag.

Ønsker ditt idrettslag noen av disse kursene kan interesse meldes til Troms idrettskrets i dette skjemaet: Bestill kurs til idrettslaget (idrettsforbundet.no)