Anleggskonferanse Tromsø.png

Idrettskretsen inviterer til anleggskonferanse i Tromsø

Kunstgressfremtiden, bærekraft, muligheter og utfordringer er hovedtemaene når Troms og Finnmark idrettskrets endelig har gleden av å invitere idrettslag, idrettsråd, særkretser/regioner og kommunepolitikere til en anleggskonferanse i Tromsø, lørdag 21. oktober på Thon Hotel Polar.

Konferansen har vært forsøkt arrangert tidligere, men en tvunget flytting av lokasjon har gjort at det kommer en invitasjon til konferansen, med redusert kapasitet nå. Vi holder påmelding åpen så lenge vi har plass.  

Det er likevel en sterk lagoppstilling som skal holde faglige innlegg denne lørdagen. EUs kommende forbud mot gummigranulat har ført til stor usikkerhet hos idretten, i næringen og hos det offentlige. Norges Fotballforbund skal dele deres fremtidsperspektiv om kunstgress. KG21-prosjektet skal dele sine erfaringer fra ulike prosjekter, og TUIL vil dele fra sitt rehabiliteringsprosjekt i 2023.

Troms Kommune vedtok nylig en kommunedelplan for idrett og friluftsliv. Planen kan brukes som referanse til enhver bykommune som ønsker å ta idretten på alvor. Kommunen kommer for å fortelle om prosessen og involveringen fra idretten, og idrettsrådet skal gi sitt innblikk i hvordan en kommune kan jobbe strategisk med idretten for å oppnå sine mål.

Idrettskretsen skal dele erfaringer rundt hvordan det kan planlegges og bygges anlegg til mange idretter på samme areal, til samme pris som et enkeltstående spesialanlegg. Og er det forsvarlig å bygge og drifte anlegg som idrettslag i 2023? Vi drøfter saken med noen av idrettslagene som eier anlegg i vår region.

Påmelding til konferansen her.

 

Anleggskonferanse Tromsø.png