Zaineb

Innlandet fikk besøk av den nye Idrettspresidenten

Tirsdag 13. juni hadde vi gleden av å ha besøk av nyvalgt Idrettspresident Zaineb Al-Samarai :-)

Dagen ble tilbrakt på Lillehammer.
Først møtte vi Lillehammer Fotballklubb og Lillehammer Kvinnefotballklubb. Deretter hadde vi møte med ordfører Ingunn Trosholmen, World Cup Kvitfjell, Olympiatoppen Innlandet, Visit Lillehammer og Lillehammer idrettsråd.
Avslutningsvis fikk vi en fin omvisning ved anleggene på Stampesletta. Der fikk vi også se de flotte ungene i Lillehammer Cykleklubb i pumptrack-løypa.

Vi var også invitert til Fylkestinget i Innlandet!
Møtet startet med en engasjert tale fra Zaineb som synliggjorde idrettens betydning i samfunnet og spesielt i vår region. Hun fremhevet mange av idrettens styrker og ikke minst hvor viktige de er i fremtiden. Det ble også tid til en god dialog mellom politikere og Zaineb.

Vi vil rette en stor takk til Innlandet fylkeskommune for at vi fikk muligheten til å være med på dette møtet.
Vi retter også en stor takk til klubbene og de andre aktørene som bidro til at dette ble en flott dag for Zaineb og andre involverte.

Dette ble totalt sett en svært innholdsrik dag og vi tror Zaineb har fått et godt inntrykk av fylket, regionen og innlandsidretten 🙂.
Zaineb er en genuin og engasjert president, med et stort hjerte for idretten ❤ Vi ser frem til videre samarbeid med vår nyvalgte president.