Line244192053_231243029042258_945971785680510555_n.jpg

Møt vår nye medarbeider Line Kongssund

Fredag 1. oktober startet Line Kongssund i idrettskretsen i stillingen «rådgiver anlegg, idrettspolitikk og arrangement».

Line er 52 år og opprinnelig utdannet lærer. Senere har hun tatt studier innenfor idrettsadministrasjon og samfunnsplanlegging. Siden 1996 har hun stort sett jobbet innenfor området idrett og friluftsliv.

Line er altså godt kjent med idretten og har hatt mange ulike roller både som ansatt og tillitsvalgt. Hun har blant annet vært org.sjef i Hedmark idrettskrets, samt vært ansatt som idrettsfaglig rådgiver i Idrettens Kompetansesenter Innlandet (IKI).
Videre har hun hatt en mengde ulike tillitsverv i idrettslag, idrettsråd og særkrets, i styremedlems-, leder- og trenerfunksjoner. Hun har også sittet som styremedlem i Hedmark idrettskrets.

De siste årene har Line jobbet som idrettskonsulent i Ringsaker kommune og i Stange kommune. Hun har lang erfaring med arbeidsområdene idrettsanlegg, idrettsråd, kommunale prosesser og idrettsarrangementer, og ser frem til å kunne være med å utvikle innholdet i vår nyopprettede stilling.

Line er opprinnelig fra Næroset, men er nå bosatt i Moelv. Som barn/ungdom var hun innom flere idretter, orientering, skiskyting, løping og hovedsakelig langrenn, noe som også har preget interessene i voksen alder.

-Jeg er opptatt av fysisk aktivitet på alle nivåer, fra topp til bredde og i et folkehelseperspektiv, og kanskje spesielt innenfor barne- og ungdomsidrett, som er grunnlaget for livslang aktivitetsglede. Jeg ser på idrettsanlegg som viktige møteplasser og aktivitetsarenaer, og jeg har jobbet med og for spillemidler i en årrekke. Arrangementer er også en viktig del av feltet, der jeg har deltatt som utøver, arrangør og frivillig ved gjentatte anledninger. Jeg er i arbeid, fritid og gjennom verv, blitt godt kjent med idrettsfeltet, idrettspolitikken og de muligheter og utfordringer som knytter seg til dette. Jeg er ydmyk og takknemlig for å ha fått denne muligheten, og gleder meg til å samarbeide med og for idretten i Innlandet, sier Line.

Vi ønsker Line hjertelig velkommen!