mittvarsel

MittVarsel: Gratis digital løsning for å motta og behandle varslingssaker

MittVarsel er en digital løsning der alle i norsk idrett kan melde fra om kritikkverdige forhold. Løsningen er tilpasset idrettens behov i håndtering av varslingssaker og sikrer en trygg oppbevaring av sensitive personopplysninger. God innsikt og gode verktøy er nøkkelen til å sikre en god behandling av varslingssaker. Idrettsforbundet tilbyr derfor «MittVarsel» gratis til alle idrettslag og idrettsråd. Utrullingen av løsningen vil foregå fra september – desember. Utrullingen er todelt og består av introduksjonsmøte og kurs.

Introduksjonsmøtene (varighet 30 min) gir informasjon om hva MittVarsel er, hvilke fordeler systemet har, og overordnet informasjon om håndtering av varsler. Møtene gjennomføres på teams og arrangeres 1.9, 4.9, 4.10, 2.11, 1.12 kl. 10.00 og kl.18.00.  Meld deg på her!

 

Kurset (varighet 2 timer) gir deg opplæring i rutiner, saksgang og bruk av den digitale portalen for varslingssaker. Kurset gjennomføres etter deltagelse på introduksjonsmøtet og er obligatorisk. Kursene gjennomføres på teams og arrangeres 11.10, 12.10, 8.11, 9.11, 6.12, 7.12
Meld deg på via «min idrett» - påmelding – kurs – søk opp «mitt varsel»

Etter at kurset er gjennomført, vil du motta en e-post med portal i MittVarsel og relevant informasjon om varsling som bør legges på idrettslagets /idrettsrådets nettside.