Bilde av barn og trener

Tilrettelagt Tine Fotballskole 24. - 25. juni

Fjellhamar FK har gleden av å invitere jenter og gutter med behov for ekstra tilrettelegging til Tine Fotballskole i uke 26.

Fjellhamar FK har i dag et flott barnelag som trener sammen onsdager. Laget startet opp i 2023 og vi er nå 8 barn i gruppen.

Vi vil tilrettelegge for opptil 20 deltagere med funksjonsnedsettelser med meget kompetente trenere og instruktører. Her blir det masse moro med og uten ball, rikelig med pauser og alternative aktiviteter.

Vi trenger ingen utfyllende info om diagnosen til barnet, men må selvfølgelig få beskjed om det er noe viktig vi må ta hensyn til. Foresatte/ledsager kan gjerne være på klubbhuset hele dagen ved behov. Vi har og et eget rom hvor vi kan trekke oss tilbake ved behov.

Aldersgruppe: Jenter og gutter født 2016-2011 (eldre barn kan og søke)

Dato: Uke 26: 24-25 juni 2024

Tidspunkt: Kl. 09:00-15:00.

Sted: Fjellhamar fotballklubb, Haneborgveien 83 B, Fjellhamar. (5 min å gå fra togstasjonen)

Utstyrspakke og pris: Fotballskolen er gratis for denne gruppen. Inkludert er mat og drikke. Alle barna vil få en utstyrspakke med ryggsekk, drikkeflaske og t-skjorte.

Påmelding: Påmelding starter 20. april og vi oppfordrer alle til å melde på så tidlig som mulig. Fyll inn navn på deltager, dennes fødselsdato samt hjemadresse, mobilnummer, mailadresse vi kan nå foresatte på og størrelse på t-skjorte til fotballskole@fjellhamarfotball.no Husk å meld fra ved påmelding dersom deltager har allergier, eller på annen måte er avhengig av spesiell oppfølging.

Gjelder det forhold ved deltagelse og innhold kan vår fagansvarlig for tilrettelagt gruppen, Isabel Bergerseter kontaktes på telefon: 98 65 50 61 på ettermiddag/kveld.

Velkommen til Tine fotballskole Fjellhamar!