Foto: gpointstudio on Freepik.com
Foto: gpointstudio on Freepik.com

Agder idrettskrets deltar i årets parader!

Vi inviterer alle idrettslag til å bli med å feire vårt mangfoldige samfunn og fremme idrettens visjon om «idrettsglede for alle!». Alle er velkomne til å gå sammen med oss.

Under årets parader i Kristiansand (Skeive Sørlandsdager) og Arendal (Arendal på skeiva) stiller Agder idrettskrets opp med fanen: «Idrettsglede for alle!»  

ALLLE ER VELKOMNE TIL Å GÅ SAMMEN MED OSS!  

 

Skeive Sørlandsdager ble opprettet på 1990-tallet. Etter et kort opphold så ble Skeive Sørlandsdager startet opp igjen i 2009 og har blitt arrangert hvert år siden. Arendal på skeiva ble arrangert for aller første gang i 2020.  

Paradene er Kristiansand og Arendals mest synlige fest og markering hvor vi blant annet feirer lhbtiq-bevegelsen (lesbiske, homofile, bifile, trans, interkjønn og queer). Paraden og festivalen er en politisk uavhengig markering der alle er velkomne så lenge man er enige i våre verdier om inkludering, likeverd og mangfold.  

Agder idrettskrets vil benytte anledningen til å feire vårt mangfoldige samfunn og fremme idrettens visjon om idrettsglede for alle!  Vi inviterer alle, skeive som streite, venner, familie og støttespillere til å gå sammen med oss bak fanen «Idrettsglede for alle»   

 

Kristiansand:  

Tid: Lørdag 24.august kl.14-15 

Les mer om Skeive Sørlandsdager her og oppmøtested: Hjem - Skeive Sørlandsdager (skeivesorlandsdager.no) 

 

Arendal:  

Tid: 9. september kl.14.30 

Les mer om Arendal på skeiva her og oppmøtested: Kjønn-og Seksualitetsmangfold | Arendal på skeiva | Agder (arendalpaskeiva.no)