Fra venstre: Tony Halsall, Jan Rob. Foto: Maria Steinstø
Fra venstre: Tony Halsall, Jan Rob. Foto: Maria Steinstø

Agder idrettskrets Hederstegn

På Agder Idrettskretsting 27. april 2024 ble det delt ut idrettskretsen høyeste utmerkelse til Inger Steinsland, Jan Rob og Tony Halsall. Tony og Jan var tilstede for å motta prisen, mens Inger fikk utdelt prisen på årsmøtet til Kristiansand idrettsråd.

Agder idrettskrets hederstegn deles ut til:

  • Personer som gjennom aktiv idrett har oppnådd resultater i toppklasse, og derigjennom har representert kretsen på en verdig og fremragende måte.
  • Personer som gjennom administrativ eller frivillig virksomhet innen idretten har ytt stort bidrag til idrettens utvikling innen Agder idrettskrets.

 

Inger Steinsland, Kristiansand IF friidrett

  • Inger sin karriere i idretten startet på begynnelsen av 1960-tallet. Hun har utmerket seg i friidrett og håndball på høyt nivå. Hun har flere medaljer i NM. 
  • Siden 1966, med kun få, korte avbrudd har hun hatt lederroller i norsk idrett regionalt og nasjonalt. 
  • Menneskene rundt Inger sier: "Hun har med sin enorme fagkunnskap, arbeidskapasitet og ikke minst personlighet vært den personen som i siste "desennium" kanskje har betydd mest for friidrettens status og utvikling i Agder".  

Du kan lese hele beskrivelsen som ble lest opp på Kristiansand idrettsråd sitt årsmøte her: Agder idrettskrets Hederstegn - Inger Steinsland 2024 

 

Jan Rob, Kvinesdal IL:

  • Jan var styreleder i Kvinesdal IL i 14 år, han takket nylig av rollen. Nå skal han tilbake til der han startet for 50 år siden, som trener. 
  • Han har vært en viktig rolle for å snu klubben fra å slite økonomisk til å bli en solid og veldrevet klubb. Sponsorinntektene har økt fra 65.000 til 800.000 og klubben er nå godt rustet for fremtiden. 
  • Menneskene rundt Jan beskrivert han som alltid blid, imøtekommende, høyt engasjement. En viktig mann som har lagt ned tusenvis av dugnadstimer for barn, unge og voksne i bygda. 

Du kan lese hele beskrivelsen som ble lest opp på Agder idrettskretsting her: Agder idrettskrets Hederstegn - Jan Rob 2024

 

Tony Halsall, Otra IL

  • Tony har vært 19 år i Otra IL som administrativ leder, i tillegg til frivillige verv og roller før daglig leder-rollen.
  • Tony gjør alt fra å vaske gulv i hallen, til å slukke lys og måke snø, tar i mot gjester og har stålkontroll på den økonomiske og administrative driften av selskapene i relasjon til Otra IL. 
  • Menneskene rundt Tony beskriver han som en som finner løsninger, en lagbygger. Han er kanskje Otra IL sin viktigste hverdagshelt.  

Du kan lese hele beskrivelsen som ble lest opp på Agder idrettskretsting her: Agder idrettskrets Hederstegn - Tony Halsall 2024

 

Vi i Agder idrettskrets applauderer og takker dere for den enorme innsatsen dere har gjort for idretten i Agder - og hva dere har skapt og bidratt med for lokalmiljøet, barn, unge, voksne og idretten.